keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Tasan kuukausi matkaa alttarille!

Todella omistuiselta tuntuu, että pitkään ja hartaasti suunniteltu päivä on vain kuukauden päässä! Toisaalta odotan innolla, toisaalta haluaisin vielä pitkittää suunnittelua ja morsiamena oloa. :) Harmittaa vähän, kun tähän vuoteen on kuulunut niin paljon murhetta, että ei oikein ole osannut nauttia täysillä valmisteluista. Onhan tämä kuitenkin niin ainutkertaista aikaa elämässä! Sitten taas toisaalta voihan niitä juhlia muutenkin järjestää. Kaasollani ja miehellään on tapana viiden vuoden välein järjestää ystäville jotain kivaa hääpäivänsä kunniaksi. Hääpäivä antaa yllätysten ja tapahtumien järjestämistä rakastavalle vaimolle mahdollisuuden suunnitella ja valmistella, sekä vieraille luonnollisesti kivaa tekemistä yhdessä ystävien kanssa. Tapa saisi hyvinkin juurtua myös meidän avioliittoon. :)

Eilen tein pitkän ja hikisen alusvaatteiden metsästysreissun. No oikeastaan sovitin alusvaatteita vain kahdessa paikassa, mutta sekin oli vähän liikaa ottaen huomioon helteen aiheuttaman hien ja nihkeyden määrän iholla.  Jahti oli kuitenkin aloitettava, koska tajusin että minulla on oltava alusvaatteet puvun muutostöiden sovituksessa ensi viikon perjantaina! Onneksi Patriciasta löytyi kiva korsetti + alushousut setti, joten metsästystä ei tarvinnut jatkaa sen pitempään. Hinta oli kyllä aika huimaava, mutta eiköhän noita tule käytettyä sitten häiden jälkeenkin juhlissa. Alushousut ovat ehkä kokoa liian pienet oman kokoni oltua lopussa, mutta toivottavasti tässä vielä muutamat kilot karisevat ennen h-hetkeä.

Tajuttuani tosiaan miten lähellä puvun muutostöiden mitoittaminen jo on, päätin ottaa pienen kirin laihduttamisessa. Kuutisen kiloa on jo tipahtanut, mutta en ole vielä läheskään tyytyväinen. Yleensä kilot tippuvat minulla lähinnä yläkropasta, mutta juuri minun tuurilla ne tällä kertaa ovat haihtuneet lähinnä pepusta, mihin ne normaalisti jämähtävät takiaisen lailla! H on kehuskellut takapuoltani moneen otteeseen viime viikkoina, vaikkei normaalisti imarteluja kovin ahkerasti jakelekaan, joten jotain on selvästi tapahtunut. :) Mutta voisiko sama tapahtua tuohon vyötärön seudulle myös, ja nopeasti pliis? Laihdutuskirin toteuttamiseksi vietän nyt lounas(puoli)tunnit työpaikan kuntosalilla. Ensin kuntopyörää reilu 10min, sitten soutulaitetta reilu 10min ja päälle hieman venyttelyä. Lisäksi työmatkat kävellen vajaa 15min suuntaansa, H:n  ja auton ollessa tämän viikon P-Savossa lomailemassa, ei tule onneksi kiusausta säästää aikaa ajamalla tuon naurettavan lyhyen matkan autolla. :P Tahtoisin vielä lenkkeillä hieman iltaisin, mutta tuossa helteessä siitä on ihan turha haaveilla. Kenties rauhallinen iltakävely vaikka hervannan toiseen päähän uimarannalle voisi olla vaihtoehto?

Vielä laihtumista tehostaakseni nautin salilla vietetyn lounastunnin päälle (työajalla, hih) Nutrilett ateriankorvikkeen ja paljon vettä. Jos päivän aikana nälkä yllättää, löytyy työhuoneesta banaaneja ja kirsikkatomaatteja. Joskin tuo Hunger Control -pirtelö ihan oikeasti pitää aikas hyvin nälän tunnetta loitolla! Kotiin ostin pelkästään vihersalaattitarpeita ja täysjyväkauraleipää päivällistarpeiksi ja aamupalaksi syön Elovena Plus hiutaleista tehtyä kaurapuuroa mansikkakeiton kanssa. Iltapalaksi vielä leipää ja kurkkua. Kaloreita kertyy näin n. 1200 kCal ja Kiloklubin kaikki pallot näyttää vihreää. Toivottavasti näillä saisi näkyviä tuloksia jo parissa viikossa!

Ihon kiinteyttämistä varten shoppasin eilen Madaran kiinteyttävää vartalovoidetta Ruohonjuuresta. Yhden käyttökerran perusteella iho tuntuu ainakin pehmeältä, katsotaan sitä kiinteytymistä sitten vähän myöhemmin.

Patriciassa on muuten tällä hetkellä kaikki korsetit -30%, jos jollain muullakin sellainen haussa! Valikoimaa ei älyttömästi ollut, mutta ihan peruskivoja korsetteja muutamassa värissä. Ainakin omani vaikuttaa tukevalta ja laadukkaalta. En huomannut katsoa Made in -kohtaa, mutta Patrician nettisivujen mukaan kaikki tuotteet ovat kotimaisia. Luulisi sen takaavan laatua sen verran, että ei nyt ainakaan päälle ratkea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti