maanantai 12. heinäkuuta 2010

Not happy.

Riemuni uusista ripsistä on vähän laantunut sitä mukaa kun ripsiä on viikonlopun aikana kohdannut lievä sulkasato. Olen noudattanut kaikkia hoito-ohjeita parhaan taitoni mukaan - ollut pesemättä naamaani kaksi vuorokautta (ew!), syynännyt kaikkien puhdistuaineiden ja voiteiden tuoteselosteet, välttänyt hankaamista ja turhaa koskemista, yrittänyt nukkua selällään, meikkiä en ole käyttänyt enkä saunassa käynyt. Uimassa tosin kävin pariin kertaan viikonloppuna ja rannalla tuli luonnollisesti köllöteltyä n. tunnin verran siinä yhteydessä. 

 perjantai

En tiedä johtuuko kuumuudesta vai mistä, että ripset silti tipahtelee. Epäilen että yksi syy voisi olla, ettei silmiä puhdistettu mitenkään ennen ripsien kiinnittämistä, joten omissa ripsissä oli varmaan ihon rasvaa ja aamulla laitettua silmävoidetta (joka muuten sisälsi öljyä ja meni siksi kiellettyjen listalle). Ihmettelin tätä hieman jo laittotilanteessa, mutta ajattelin että kaipa ammattilaiset tietävät mitä tekevät.. Yhtä lukuunottamatta kaikki pudonneet (jotka olen huomannut) ovat lähteneet ilman omaa ripseä, eli luojan kiitos noita omia karvoja on vielä silmissä! Olisikin kiva häissä mennä pelkillä millin tyngillä...

maanantai

Laitan ripset laittaneeseen paikkaan mailia, että onko tällainen sulkasato ihan normaalia. Katsotaan miten käy.

2 kommenttia:

 1. Voi ei! Onpa kurja homma. Onneksi häihin on vielä aikaa, ettei ihan ripsettömänä tarvitse astella alttarille, jos vielä omiakin alkaa putoilla.
  Toivotaan, että omat pysyy silmissä :D
  Minäkin jo innostuin ripsistä, sillä olen vaaleaakin vaaleampi, eivätkä ripseni näy, ellei niissä ole kiloa ripsiväriä...

  -Heidi

  VastaaPoista
 2. Joo, toivottavasti ei omat pahemmin lähde tipahtelemaan! :D

  Kyllä (ainakin mikäli pilaantumattomalla liimalla pysyvät paremmin silmissä) voisin omasta kokemuksesta suositella! Noissa kuvissa varmaan näkyykin, että mun ripset on aika onnettoman lyhyet ja vaaleat, joten ihanaa saada häitä varten niihin pituutta ja väriä! Tavallisten tekoripsien kanssa sählääminen vähän epäilyttää, koska ainakin itsellä ne alkaa aina jossain vaiheessa päivää painaa silmiä.

  VastaaPoista