tiistai 13. heinäkuuta 2010

Sekalaista asiaa

Sain tänään vastauksen ripsiä koskien. Kato johtui ilmeisesti helteen vuoksi pilaantuneesta liimasta, kuulemma samaa on ilmennyt aika monessa paikassa ympäri Suomen. Saan huollon takuuseen, joten kaiketi asiat käätyy parhain päin. :) Ensimmäinen sopiva aika tosin löytyi vasta reilun viikon kuluttua, mutta toivottavasti muutama ripsi roikkuu mukana sinne saakka. 

Nyt hakkaan päätäni näppäimistöön, koska tajusin unohtaneeni  linkata tänne eilisen Tampereen tarjouksen CityDealista. Tarjouksessa oli nimittäin geelikynnet pidennyksillä ja ranskalaisella värillä hintaan 40€! Itse tartuin tarjoukseen ja suunnitelmana oli linkata se myös tänne, mutta kun en sitä heti tehnyt, niin unohdin. Pahoitteluni! :(

Eilen shoppailtiin myös askartelutarvikkeita karkkirasioita varten. Paperissa päädyttiin vähän edullisempaan vaihtoehtoon, koska scräppipaperit on niin tajuttoman hintaisia. Materiaaliksi lähti siis vaalea helmiäiskartonki, ruskea versio kutsuissa käytetystä nauhasta (ks. banneri) sekä tavallisia messingin värisiä haaraniittejä. Kuvia luvassa kunhan saan askarreltua mallikappaleen näistä materiaaleista. Ostettiin saman tien tarpeet kaikkiin rasioihin, joten parempi olla hyvä..

Morsiustyttöjen mekot ovat nyt helman taittoa vaille valmiit. Viime torstaina soviteltiin tyttöjen kanssa ja suureksi helpotuksekseni molemmat ihastuivat rinsessamekkoihinsa. Projekti on nyt vähän jäissä, koska ompelulanka loppui ensimmäisen helman ensimmäisen kerroksen puolivälissä. Näillä helteillä reissu Hervannasta peräti Lielahteen kangaskauppaan tuntuu ihan liian työläältä. :P 

Torstaina tosin pitäisi jaksaa ajella ilmastoimattomalla autolla Pohjois-Savoon asti mökkeilemään, joten toivotaan vähän pilvisempää silloin.. Ei niinkään itsen takia, mutta kisuja käy vähän sääliksi! Niiden olon helpottamiseksi hankittiin eilen kahdet turvavyöt, jotta ei tarvitsisi kyhjöttää kuin sillit suolassa samassa, kuumassa kantokopassa. Illalla kun käytiin koeajelulla, pitkäkarvaisempi mirreistä nökötti koko matkan paikallaan märän pyyhkeen alla (lieni ensimmäinen hetki moneen päivään kun sen turkin kanssa oli edes hieman viileämpää), mutta toinen yrittii läkähdyttää itsensä pomppimalla ympäri takapenkkiä ja kuikuilemalla ikkunoista ulos. Mourukuoro johon molemmat neidit yhtyivät koko puolistuntisen ajelun ajan taisi kuulua avoimista ikkunoista hyvin myös jalankulkijoille, koska saatiin muutamia vähän kummeksuvia katseita. :P Neidit tosin itkevät Savon reissulla yleensä aina Jyväskylään asti, joten se ei ollut suuri yllätys. Kuljetuskoppa otetaan varmuuden vuoksi mukaan, mutta kyllä nämä turvavyöt taitavat silti olla se ensisijainen matkustusapuväline. Ostettiin heräteostoksena myös sellainen jyrsijöille tarkoitettu juomapullo, jos saataisin mirrit opetettua käyttämään sellaista. Ensiyrittämältä ei oikein ottanut toimiakseen, mutta pitää kokeilla naksuttimen kanssa tänään uudestaan. :) H lähti juuri ostamaan häkkituulettimen takapenkille viritettäväksi, sekä varjostimet takasivuikkuinoihin. Sitten uskoisin että olemme kaikkemme tehneet mirrien matkustusmukavuuden eteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti