perjantai 30. huhtikuuta 2010

Legot kuntoon?

Ehkä vähän mainoksen uhrina hankin meille eilen hampaita valkaisevaa Emmelle hammastahnaa, jota myös Meidän Häät -ohjelman mainostauoilla on mainostettu. Tavallisia hankaavia valkaisutahnoja en ole uskaltanut vuosiin käyttää, koska kiilteeni on lähes olemattoman ohut ja hampaat muutenkin lujat kuin pahvi. Emmelle sen sijaan lupaa poistaa tummentumat ilman hankausta, kiillettä vaurioittamatta. Jotenkin haluan myös uskoa tämän lupauksen, koska kyse on apteekkituotteesta. Ainakin minun silmissäni apteekeilla on vielä luottoa. :)
Sain myös H:n suostuteltua uuden hammastahnan käyttöön, eli hyvällä tuurilla hymyilemme hääkuvissa kauniin valkoisin hammasrivistöin. Aavistuksen varauksella kylläkin suhtaudun, mutta ainahan kannattaa yrittää. Eilisen illan ja tämän aamun kokemuksella ainakin puhtaalta ja raikkaalta tuntuu purukalusto. Onko teillä kokemuksia kyseisestä hammastahnasta? Avain valkoiseen hymyyn vai turhia lupauksia?

Kyselin ystävältäni, joka juhli häitään samassa juhlapaikassa kesällä 2008, että minkä verran he olivat saaneet vaikuttaa kakkuun. Kuulemma ehdottivat suoraan minkälaisen halusivat, ja saivatkin juuri sellaisen. Lisäksi olivat vieläpä päässet maistelemaan kahta eri vaihtoehtoa. Kakkurinramalla alkaa siis vaikuttaa lupaavalta! Nyt vain pitäisi päättää millainen kakku halutaan, jotta voisi soittaa paikan emännälle ja sellaista ehdottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti