keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Korttiaskartelua

Aamulla tulin seitsemään töihin, jotta sain rauhassa printtailla korttien sisätekstit. Silti vähän jännitti, että mitäs jos joku pääsee tulostusjonossa ohi ja tulostelee kaikki meidän hienot kermanväriset tulostuspaperit. :) Ei onneksi päässyt, vaan sisukset tuli hienosti tulostettua. Illalla askarrellaan talkoovoimin, joten sitten näkee tuliko korttien asettelut varmasti oikein. Harmittaa kun jäi tekstien suunnittelu niin viimetippaan (eilen), että ei ehtinyt kunnolla kokeilla ja testailla. Kortin sisälehden oikealle sivulle tulee varsinaiset tekstit ja vasemmalle alla oleva upea monogrammi, jonka askartelin Gimpillä hyvissä ajoin eilen illalla yhdentoista aikaan. Toivottavasti tämä viimetipan trendi ei tule jatkumaan järjestelyissä...


Tänään olisi siis tosiaan tarkoitus muutamien ystävien avulla askarrella kutsut. Hieman aloittelimme H:n kanssa jo sunnuntaina osien leikkelemisen ja Kutsu-leimojen painamisen merkeissä, joten tänään on luvassa lähinnä (paljon) osien yhteen teippaamista. Kuoriksi kutsuille valittiin ihanat, raikkaan vihreät helmiäiskuoret Sinellistä, ja postimerkeiksi Itellan eilen julkaistu vihreä merkki. Haikailemani Siipien havinaa merkit eivät ole ehtineet ilmestyä (vaikka postin sivuilla sanotaankin 4.5...), joten vihreys vaikutti erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Hinta oli toki 5 senttiä kalliimpi, mutta se on mielestäni pieni raha mennessään hyvään tarkoitukseen.

Toisistamme tietämättä olimme muuten eilen H:n kanssa molemmat pohtineet korttiaskartelun työvaiheita, jotta tänään saataisiin hommat sujuvasti käyntiin. On kyllä myönnettävä, että H:n pohdinnat olivat järjestelmällisempiä ja käytännönläheisempiä kuin omani. Taas nähtiin kumpi meistä on synnynnäinen insinööri ja kumpi haihatteleva "melkein humanisti" (opiskelen pääaineena käytettävyyttä ja olen siis teekkariasteikolla lähes humanisti). :) H on lapsena purkanut kaikki lelunsa nähdäkseen miten ne toimivat, lukenut paljon matikkaa sekä fysiikka lukiossa, ja suhtautuu kaikkeen järkevästi. Minä sen sijaan olen aina ollut enemmän taideaineiden perään, luin lukiossa lyhyen matikan, päädyin teekkariksi lähes vahingossa ja olen selkeästi enemmän tunneihminen. Mutta niinhän sitä sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan! Hyvä että edes toinen meistä on hyvä organisoimaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti