torstai 27. toukokuuta 2010

Kakkuasiaa

Miltä kuulostaisi kakku, jossa olisi
 • suklaakakkupohja
 • parissa kerroksessa vaniljamoussea
 • päällä sokerikuorrutus (näyttää marsipaanilta, mutta ei maistu siltä)?


H:n kommentti oli, että "makealta".. Pohdittiin että makautta saisi ehkä neutraloitua korvaamalla vaniljamoussen jonkinlaisella sitruunamoussella. Sopiiko suklaa ja sitruuna yhteen?


Päälle jotakin ehkä vihreitä koristeita, jotakin syötäviä kukkia vaikka, mutta ei liikaa, jotta bestmanin (toivottavasti) tekemä kakkukoriste saa ansaitsemaansa huomiota. 


Ulkomuodoltaan olen mieltynyt noihin sokerikuorrutekakkuihin, mutta maultaan voisin kallistua enemmän jonkinlaisen hyydykekakun puoleen. Esimerkiksi kuvassa oleva Nohannan valkosuklaa-limekakku kuulostaa taivaalliselta, ja koristeetkin ovat kivasti yksinkertaisen tyylikkäät. Kumpi vaihtoehto vaikuttaa teistä paremmalta?

H ei ole oikeastaan ollenkaan makean ystävä, joten kakun valinta taitaa jäädä kokonaan minun harteille. Pitäisi saada nopeasti tietoa kakun ulkomuodosta, jotta BM pääsisi luonnostelemaan koristetta, mutta enhän minä osaa päättää. :) 

Kuvat googlesta.

4 kommenttia:

 1. Upeita kakkuja!

  Värit minusta täydellisiä (ovat meidän teemavärimme). Korkeaa kakkua on kuulemma hyvin vaikea leikata, vaikkakin näyttää mahtavalta! Pidän itse toisen kakun koristelusta eniten. Suklaan kanssa sopii kaikki! Minusta mikään ei voi olla liian makeaa <3

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista jenkkimallisista korkeista kakuista ulkomuodoltaan paljon, mutta hyvä tietää että eivät ole kovin käytännöllisiä! Ehkä aika lailla samaa henkeä sais aikaan myös kerrostelineellä.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti tuo viimeisin, on niin erilainen ja tyylikäs! Meille on nimittäin tulossa samantyylinen ihanuus :)

  VastaaPoista
 4. Tuohon viimeisen suuntaan oon itsekin alkanut kallistua. Makuyhdistelmästä en ole vielä varma, mutta elättelen toiveita, että pääsisi maistelemaan muutamaan vaihtoehtoa. ;) Oli siis ystäväni häissä pari vuotta sitten onnistunut ja emäntä on edelleen sama.

  VastaaPoista