keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Sivuaskartelua

Avasin illalla sivut hääsivukoneella, mutta pettymys oli suuri kun sivuille lävähtikin isot iltalehden mainokset. Inhoan yli kaiken vilkkuvia mainoksia verkkosivuilla, joten hääsivukone hylättiin suurempia tuskia kokematta. Toisaalta en tiedä mitä sitten odotin - jollakinhan se sivujen ylläpito on rahoitettava. Nyt ei sitten auttanut muu kuin ruveta itse leikkaamaan ja liimaamaan sivuja kasaan. Onneksi muutamien vanhojen harkkatöiden pohjalta sain sivupohjan pystyyn suht nopeasti.

Tavoite oli tehdä sivuista mahdollisimman yksinkertaiset ja sitä kautta mahdollisimman toimintavarmat. Ilmoittautumislomake vaihdettiin tavalliseen sähköposti-ilmoittautumiseen ja lahjalista jäänee maikkarille. En oikein luota tarpeeksi omiin ohjelmointitaitoihini, kun edellisistä php-virityksistä on jo vähän aikaa. :) Suurin tuska, eli ulkoasun loihtiminen on vielä edessä. Tänään ilta menee viimeisissä treeneissä ennen kesälomaa, mutta ehkä huomenna?

Info-läystäkkeen tekstit ja kartat kursittiin kokoon eilen ja tänään käytin hieman työaikaa muotoiluihin ja karttojen sovittamiseen tekstin sekaan. Oli muuten homma! Lopputulos on kuitenkin ainakin omasta mielestä hyvä, nyt vielä odotellaan H:n kommentteja.. Huomenna olisi hyvä saada laput printattua, niin voisi viikonloppuna postiin -tavoite onnistua. 

Kuvituksessa jatketaan kisu-linjalla. Tänään vuorossa meidän omat misut Nyyti ja Nekku, Kuvaajana H, joka saisi sätkyn siitä miten huonolla kuvanlaadulla nämä tänne lisäsin. ;)

2 kommenttia:

  1. Ikävää että iso iltalehtimainos peläytti.. Mekin sitä vähän ihmeteltiin aluksi, mutta sen sai muistaakseni jotenkin disabloitua, niin että nyt kun sivuillemme menee, siinä näkyy vaan pieni iltalehden logo.. Mutta hyvä jos html-koodaustaitoja on, että sait itse kuitenkin tehtyä! :)

    VastaaPoista
  2. Olin jotenkin niin pettynyt heti alkuunsa, että en tajunnut edes alkaa etsiä mahdollisuutta mainosten disablointiin. :) Mut oon lukenut hypermedian sivuaineen, niin ei onneks ihan hirveän tuskan takana ollut se sivupohjan tekeminen. Ulkoasujen suunnittelu on ehkä vaikeampi homma, mutta toivottavasti siitäkin selviää kunnialla..

    VastaaPoista