keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Niin ne asiat suttaantuu

Sain eilen iloisen yllätyspuhelun Parturi-kampaamo Rastasta. Varasin hääkampauksen jo suunnilleen kuukausi takaperin kyseisestä kampaamosta, mutta silloin ei vielä luvattu että olisi aikaa meikin tekemiseen. Eilen kuitenkin selvisi, että peruutuksen vuoksi meikki onnistuu sittenkin. Jes! Ei tarvitse hääpäivänä juosta pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Nyt on myös aika varattuna koekampausta, meikin suunnittelua sekä hiusten värjäystä varten. 

Eri asia sitten osaanko päättää minkävärisen kuontalon ja minkätyylisen kampauksen haluan. Maanantaina kävin kampaajalla raidoittamassa itselleni kesätukan. Lopputulos on ihan ok, mutta ei ehkä kuitenkaan juuri Se Oikea väri häihin. Onneksi värjäysajan ja häiden välillä on kuitenkin aikaa pari viikkoa, eli jos lopputulos ei miellytäkään, niin vielä on aikaa korjauksiin. 

Väriongelmia riittää erään toisenkin projektin, nimittäin hääsivujen osalta. Sain eilen aikaan melko tyydyttävän kokonaisuuden sivujen ulkoasuksi, mutta tänään kun katsoin työkoneen näytöllä, niin tulos ei olekaan ihan niin hyvä. Lisäksi päätin kysyä mielipidettä BM:ltä, vaikka tiesin jo etukäteen että kovaa kritiikkiä tulee. :) Mutta ihan hyviä vinkkejä. Toivottavasti vielä ylitöiden jälkeen tänään jaksan ruveta toteuttamaan. 

Kutsujen postittaminen muuten siirtyi taas ajassa hieman eteenpäin. Perjantaina jäin töitten jälkeen printtailemaan infolaput, mutta osoitetarrat vielä odottavat tulostamistaan. Osoitteet on kyllä jo kasassa ja siististi Excel-taulukkoon listattuna, mutta tarrapaperit ovat tehneet mystisen katoamistempun. Illalla niitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa, mutta ei löydetty jälkeäkään. Ei siis taida auttaa kuin ostaa uudet. Sitten saisi kutsut pakettiin ja kustin polkemaan.

Taisin mainita viime viikolla, että meillä oli torstaina tapaaminen kuvaajan Jarkko Kähkösen kanssa. Ei olisi voinut paljon paremmin mennä! Kuvaajan ajatukset osuivat hyvin yksiin omien toiveittemme kanssa ja H:kin oli tyytyväinen käytettävään salamakalustoon. ;) Hääpäivänä ennen kirkkoa siis miljöökuvaus Arboretumissa. Luotan ihan täysin siihen, että saadaan hyvät kuvat! Aikataulutkaan ei enää jännitä nyt kun meikin saa joustavasti kampauksen yhteydessä. Ei jää turhia aikarakoja eikä siirtymät aiheuta turhaa stressiä. Minä kun tuppaan sitä stressiä ottamaan ihan riittävästi muutenkin.

Kuvituksena kotimaisia ja ulkomaisia vihkisormuksia. Sormuksen metsästys pitäisi muuten jo ihan tosissaan aloittaa. Mutta enhän tiedä edes vielä haluanko kelta- vai valkokultaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti