torstai 10. kesäkuuta 2010

Kolme huippua

1. Ekat ilmoittautumiset kopsahtivat sähköpostiin! Huippua. :) En tiedä mitä postissa on tapahtunut, mutta kun eilen kävin naapurikunnassa ystävien luona iltateellä, niin kutsu oli jo ehtinyt perille (vaikka tiputin sen toissailtana yhdeksän maissa laatikkoon joka ilmoitti tyhjenevänsä klo. 17), eikä siinä ollut postileimaa ollenkaan. O.o


2. Taannoin mainitsin, että kävimme tapaamassa kuvaajaa. Yksi huippujuttu jonka unohdin mainita oli se, että kuvaaja kehoitti laittamaan jalkaan jotkut muut kuin ne viralliset hääkengät. Kuvauspaikalla joutuu kuitenkin kävelemään jonkun verran ja maasto saattaa kurata kengät. Eikä ne edes sieltä mekon alta mihinkään näy! Ja miksi tämä on huippua? Koska aion laittaa jalkaan valkoiset ballerinat ja näin olla himpun verran H:ta lyhyempi. :D Pienet on ilon aiheet..


3. Häälaihdutus on saanut pientä lisäpotkua viimeaikoina. Kahden viikon sisään on lähtenyt neljä kiloa, joista suurin osa totta kai nesteitä, mutta antaa se silti uutta puhtia. Parempien ruokavalintojen lisäksi olen etsinyt uusia kivoja liikuntamuotoja. Toissapäivänä olin ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen balettitunnilla! Oli huippukivaa! Tunti kesti 1,5h ja olin lähes koko sen ajan hengästynyt, eli taisipa olla tehokastakin. Kaksi päivää olen kävellyt ankkakävelyä, kun pohkeet huutavat armoa. :P Uskaltauduin edistyneiden tunnille, joten arvata saattaa että aikamoista sählinkiä oli, mutta eipä se kesätunnilla niin haitannut!.Pääasia että oli kivaa. Yritän ensi viikolla ainakin kerran uudestaan ja sitten vielä elokuussa pari kertaa. Ties vaikka syksyllä innostuisi ihan säännöllisesti balettitunneille.

2 kommenttia:

  1. Onpa hyvä vinkki nuo eri kengät. Taidankin heti laittaa korvan taakse :)

    -Heidi

    VastaaPoista
  2. Jep, niin yksinkertainen asia, mutta tuskinpa olisi itselle ainakaan tullut mieleen ilman kuvaajan vinkkiä! :) Siitäkään huolimatta, että olin jo ehtinyt pohtia miten viehättävästi vihreät kengät vilkkuu kirkon käytävää astellessa, jos nurmikko on hiukankin kostea kuvauksen aikana. :P Nyt on sitten murehdittavana enää mekon helmat..

    VastaaPoista