torstai 8. huhtikuuta 2010

Hengissä

Pikainen tilannekatsaus kesken työpäivän. Syy ikuisuuksien mittaiseen taukoon kirjoittamisessa löytyy niinkin perinteisestä ja tylsästä aiheesta kuin kiire. Työt ja kouluhommat yhdistettynä kevätväsymykseen ovat vieneet kaikki mehut niin, että en ole yksinkertaisesti jaksanut päivitellä blogia tai edes tarkastaa onko tullut kommentteja. Paljon kiitoksia niistä ja pahoittelut vastaamattomuudesta!


Vastauksena kommentteihin; päädyin lopulta pitkien pohdintojen jälkeen ostamaan käytetyn puvun. "The unelmien puku" oli tarkemmin harkittuna ehkä hieman turhan trendikäs, eli se saattaisi muutaman vuoden päästä näyttää tyhmältä. Siirryin siis kartoittamaan vielä tarkemmalla seulalla foorumeilla myytäviä pukuja, ja löysinkin lopulta kivan ja kohtuullisen hintaisen. Käytetty puku oli edullinen ja ekologinen vaihtoehto, ja toistaiseksi olenkin ollut tyytyväinen ratkaisuun.


Ongelma puvun kanssa on nyt sellainen pieni yksityiskohta, ettei se mene vielä päälle! Kilojen karistamisen on siis käytännössä pakko onnistua ennen häitä, mikä toisaalta stressaa, toisaalta motivoi. Onneksi puvussa on jonkin verran saumoissa ulosottovaraa, mikäli projekti painonpudotus totaalisesti epäonnistuu.


Myös kampausaika on nyt varattu. Sain ajan sieltä mistä halusinkin, mutta meikkiin ei todennäköisesti ole aikaa, eli se pitäisi varata jostakin muualta. Mietityttää hieman, että kun vihkiminen on klo 13, niin onko kampaaja klo 7:30 liian aikaisin? Tuon jälkeen olisi aikataulussa ennen vihkimistä siis (ainakin) meikki, pukeutuminen ja kuvaus. Toisaalta inhoan kiirettä, joten on hyvä että aikataulussa on ilmaa.

Seuraava tärkeä etappi on kuvaajan varaus, toivottavasti emme ole ihan liian myöhässä sen kanssa! Kuvaaja on sulhasen vastuulla, koska H harrastaa valokuvausta ja on erittäin tarkka kuvien suhteen. Jätän siis suosiolla valinnan hänelle, mutta pitääpä silti muistaa vähän hoputella.

kuvat: all around google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti