maanantai 19. huhtikuuta 2010

Asiat joita en ole muistanut mainita

Huomasin tänään, että en paljon asioita, joita en ole huomannut mainita (ainakaan en enää löydä mainintaa) täällä blogissa. Tässä siis ainakin osa:
  • Bändi varattiin varmaan jo kaksi kuukautta sitten. :) Saatiin hyvä bändi (musiikkinäytteiden ja foorumikirjoitusten perusteella), joskin aika paljon kalliimpi kuin oltiin ajateltu. Sekä minun että H:n vanhemmat olivat kuitenkin kanssamme samaa mieltä siitä, että on parempi ottaa ammattilaisbändi ja maksaa vähän enemmän, kuin ottaa halvempi amatööribändi ja riski täydellisen epäonnistuneesta esityksestä. Pahin painajaiseni olisi humppapumppu, joka soittaisi pelkkiä iskelmiä ja humppaa koko illaan. Ei yhtään meidän näköistä! Tottakai myös ammattilaisten kanssa on aina riski että jotain menee pieleen, mutta yritämme jossain vaiheessa päästä bändin keikalle, jotta tiedämme ainakin paremmin mitä odottaa. Toistaiseksi ei ainakaan ole kaduttu valintaa, vaan odotukset on korkealla.
  • Ei olla vieläkään käyty vanhempiemme kanssa tarkempia budjettikeskusteluja. Nopeilla laskelmilla ollaan todettu, että itse ajattelemamme 5000€ budjetti taitaa ylittyä kirkkaasti.. Pitäisi varmaankin tehdä pian tarkempia laskelmia ja käydä ne pelottavat keskustelut.
  • Myöskään vieraslistaa ei ole vielä käyty läpi vanhempiemme kanssa. Sukulaisten suhteen on onneksi kuitenkin aika selvät sävelet, koska kummankaan suku ei ole iso. Kaverien rajaaminen listalle onkin sitten vähän hankalampaa. Eilisten laskujen mukaan listalla on 95 vierasta, joista 13 pieniä lapsia. Melko hyvin siis mahdutaan suunniteltuun 80 vieraaseen, jos lapsia ei oteta laskuihin mukaan. Eikä kaikki tule kuitenkaan.
  • Käytyämme muutamassa liikkeessä sovittelemassa sormuksia, alkaa niiden suhteen olla melko selvät sävelet. Sormukseni tulee mitä todennäköisemmin olemaan keltakultaa yhdelllä tai kolmella timantilla ja mahdollisesti jollakin vähän persoonallisuutta tuovalla ominaisuudella X. Kuitenkin melko selkeä ja ajaton, jotta sitä jaksaa katsella tulevat vuosikymmenet. Sormuksessa ei saa olla liikaa kohoumia, jotta ei jää joka paikkaan kiinni. H:lle ei todennäköisesti ainakaan vielä hankita uutta kihlaa, ja minullekin valitaan vihki nykyisen kihlan mukaan. Tulevaisuudessa katsotaan sitten miten käy, mutta minä ainakin olen aika kiintynyt nykyisiin, melko vaatimattomiin opiskelijabudjettisormuksiin. Ei mikään muu sormus ehkä koskaan voi korvata sitä alkuperäistä.
  • Alettiin vähän miettiä häälahjalistaa. Toistaiseksi listalla on aika vähän tavaraa, kun meillä tuntuu olevan jo melkein kaikkea. :) Kuitenkin itse pidän enemmän tavaralahjoista kuin rahalahjoista, koska lahjaesineisiin liittyy tunnearvoa. Kutsut pitäisi kuitenkin saada piakkoin postiin, joten lahjalistan kartuttamisella taitaa alkaa olla kiire!
Lähitulevaisuudessa on tiedossa postausta kutsuista ja kengistä, kunhan saan otettua kameran kauniiseen käteen. Perjantaina saatiin aikaiseksi melkolailla hyvä mallikutsu, se pitää tosin vielä näyttää muotoilija-bestmanille, jos tulisi hyviä ideoita miten siitä voisi tehdä entistä paremman. Kengät löysin lauantaina K-kengän alennushyllystä, ja en voisi olla paljon onnellisempi siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti