keskiviikko 26. elokuuta 2009

[otsikko]

Harmistus. Tarkoitus oli ottaa kaaso ja minun vanhemmat mukaan potentiaalista juhlapaikkaa katsomaan, mutta kävikin ilmi, että ainut sopiva aika paikassa vierailuun on maanantaina puoli yhdeksältä aamulla. Meidän aikatauluihin onneksi sopii (minulla viikko lomaa ennen koulun alkua ja sulhasella mahdollista pitää puoli päivää vapaata), mutta makutuomareita ei nyt saada mukaan. Höh. Pitää ottaa paljon kuvia, jotta saa sitten kysyttyä mielipidettä jälkikäteen. Vaikka eipä niistä niin hyvää kasitystä saa kuin ihan paikanpäällä.

Eniten ehkä mietityttää, että onko aikatauluissa sitten tulevaisuudessakaan joustoa, kun pitäisi esimerkiksi päästä koristeluja suunnittelemaan. Kenties pitäisi sittenkin valita sellainen paikka, jossa joku tuttu on jo viettänyt juhlia, tai mistä löytyy enemmän kokemuksia keskustelufoorumeilta. Vaikka toisaalta jotenkin "spessumpaa" jos puolet vieraista ei olisi jo juhlineet ko. paikassa tusinaa kertaa. Puolet vieraista tosin tulee Savosta, joten onpahan ainakin osalle uusi paikka joka tapauksessa. :)

Tänään mietiskeltiin vähän ohjelmaa häihin. Perinteiset nolausleikit on ehdottomasti pois suljettu, eikä haluta morsiamen/sulhasen/anopin/kummin kaiman ryöstöäkään. Joitain pieniä ohjelmanumeroita saatiin kuitenkin listalle, jotka molempia miellyttää, joten ei ehkä ihan hirveän tylsät juhlat ole tiedossa. Minulle tanssi on hyvin lähellä sydäntä, joten bändi + tanssi on aika varteenotettava vaihtoehto isommaksi "ohjelmanumeroksi". Toisaalta meillä ei nuo valssit ole ihan hirveän hyvin sujuneet (johtuu ehkä tanssitaustastani yhdistettynä kokemattomuuteen parin kanssa tanssimisessa, että alan aina vaistomaisesti viedä), joten sitten pitäisi käväistä jollain kurssilla. Toisaalta tuli foorumeita selatessa ajatus, että jonkunmoinen tulishow voisi olla kiva ja medän näköinen juttu. Sellaiset tietysti maksaa aika kivasti, eikä kesäyössä ehkä ole ihan niin vaikuttavia kuin syksyn pimeydessä. Mutta mietintämyssyyn päätyi sekin.

Pitäisi ehkä ottaa ihan reippaasti molempien vanhempien kanssa puheeksi mahdollinen avustus häiden kustantamisessa. Tietäisi vähän miten paljon liikkumavaraa budjetista löytyy. Jotenkin tuntuu vaan nololta lähteä kyselemään, kivempi jos ottaisivat itse esille. En vaan tiedä koska niin tulisi tapahtumaan, ja budjetti olis aika hyvä tietää jo suunnittelun alkuvaiheessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti