maanantai 24. elokuuta 2009

Alkukankeutta

Sain tässä väsymyksissäni äkillisen päähänpiston aloittaa blogi. Nyt kun häihin on n. vuosi aikaa (tarkka päivämäärä varsmitunee lähipäivinä?), ainakin näin alkuun ajatuksena olisi kirjata ylös tuntemuksia ja kokemuksia häiden järjestämisestä. Katsotaan nyt mitä tulevaisuus tuo!

Jospa alkuun pieni esittely. Olen 25-vuotias tamperelainen kesän 2010 morsian. Opiskelen teknillisellä yliopistolla ja tarkoituksena olisi ensi kesänä saattaa loppuun neitivuosien lisäksi myös opinnot. Yhteiseloa sulhasen kanssa takana hippusen vaille viisi vuotta ja kihloihin mentiin karkauspäivänä 2008.


Bloggausta olen harrastanut enemmän ja vähemmän aktiivisesti 2000-luvun alusta asti, mutta nyt ensimmäistä kertaa tällä tavalla hieman anonyymimmin oman domainin ulkopuolella. Tällä tavalla (toivottavasti) vältyn aiemmalta ongelmalta, että blogi on ollut liian helposti yhdistettävissä minuun. Opintojen myötä on kasvanut aika kova sensuuri sen suhteen, mitä tietoja itsestään haluaa verkkoon antaa. Toisaalta taas blogin kirjoittaminen viehättää paljon enemmän kuin paperinen päiväkirja, ja merkintöjen avulla dokumentoituihin tunnelmiin on kiva palata myöhemmin elämässä.

Blogin nimi juontaa juurensa häiden suunnitellusta väriteemasta, johon kuuluu poltettu oranssi, luonnonvalkoinen ja kulta. Blogin ulkoasu saa toistaiseksi olla tällainen, koska olen liian väsynyt sitä muokkaamaankaan. Tuossa kuvituksena alustavaa kuvaa väriteemasta. Katsotaan millaiseksi se ajan kanssa muodostuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti