torstai 5. elokuuta 2010

Jänskäilyä

Jännittää vähän huominen ja puvun muokkaussovitus. Mitä jos ei siitä saakaan sopivaa?? Kaiken järjen mukaan pitäisi saada, mutta jos ei saakaan niin mitäs sitten tehdään? :-? Mainitsinko jo miten ärsyttää että normaalisti mulla kaikki paino lähtee yläkropasta, ja juuri tällä kertaa se on sitten haihtunut lanteilta, missä sen ei olisi niin väliä?? Onneksi enää huomiseen täytyy odotella tuomiota. Nyöritys taitaa olla ensimmäinen hätäratkaisu tai jos silläkään ei saa pukua nätisti istumaan, niin sitten pitää katsastaa liikkeen kolmen viikon päästä vapaana olevat vuokrapuvut. Voi tuskaa..

kuva

Tiistaina käytiin tanssikurssilla treenaamassa häävalssia. Yllättävän hyvin meni ottaen huomioon millaista räpiköintiä meidän valssaaminen aiemmin on ollut. :D Oli kiva oppi vähän enemmän oikeasta tekniikasta - paljon helpompi yrittää tanssia oikein kun tietää miten sen pitäisi tapahtua. :) Totesin myös, että mitä tukevampi tanssiote, sitä helpompi siihen on heittäytyä vietäväksi. Jos pitäis luottaa löysään makarooniin, niin eihän siitä mitään tule. ;) Vielä kun käydään pari kertaa hiomassa, niin eiköhän se häävalssi ainakin suhteellisen edustuskelpoisesti pitäisi mennä. Ehkä vähän paineita asettaa se, että pitkän linjan tanssin harrastajana kaikki varmaan olettaa, että hallitsen myös valssin. Onhan siinä toki perusryhdistä ja vartalon kannatuksesta hyötyä, mutta kun en ikinä ole paritansseja harrastanut, niin aika hankalaa on oppia seuraamaan ja antautua vietäväksi. Onneksi H:lla on rytmitaju kohdillaan, koska epätahdissa seuraaminen olisi varmaan vielä tsiljoona kertaa vaikeampaa. :)

H on paraikaa kaverinsa kanssa nousemassa laivaan suuntana Tallinna. Tuomisina pitäisi olla kaikki tarpeellinen väkijuoma onnistuneita kekkereitä varten. Olen jättänyt juomatarpeiden suunnittelun kokonaan H:lle, joten voin vain toivoa ja luottaa että laskelmat on kohdillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti