perjantai 13. elokuuta 2010

Paluu bruneteksi

Ei käytykään tiistaina äidin luona sisällä asti, joten en saanut napattua kuvaa testikukka-asetelmasta. Siitä huolimatta tähän väliin hieman kuvapostausta - käväisin nimittäin keskiviikkona koekammattavana ja -meikattavana. Hyvä oli että kävin, koska muuten olisi voinut tulla hääaamuna ikäviä yllätyksiä. :) 

Samalla käynnillä tukkani myös värjättiin. Olin toivonut jonkinalaista vaaleanruskeaa, mutta kuulemma sellaisen aikaan saaminen on erittäin vaikeaa ilman että lopputulos on liian keltainen tai vihreä. Joten nyt väri on sitten melko tumma.. Näissä kännykkäkameran kuvissa värit ovat jälleen ihan persiillään, mutta tummuusasteesta saa tästäkin käsitystä. Sävy on todellisuudessa paljon lämpimämpi. Hetken tähän kyllä kestää totutella, kun aiempi värini oli mukavasti auringon polttaman vaalea. Olin ajatellut itseni hääkuviin melko vaaleana, mutta tämä tummuusaste tuntuisi soveltuvan ihon sävyyni paremmin. Kampauksen kanssa annoin aika vapaat kädet, ja tässä esimakua tulevasta. En ole ihan varma noista päälliosan kiepautuksista, saisivat olla ehkä vähän vähemmän kohollaan. En tiedä.. Mitä te olette mieltä


Meikkivoide oli koemeikissä ihan liian tumma, mutta se tulee onneksi vaaleampi sitten hääpäivänä. Oheisessa meikkikuvassa sävyt ovat vielä vääristyneemmät kuin tukkakuvassa, mutta koittakaa kestää. :) Kulmat värjättiin samalla kun tukkakin. Rajaukset tulevat olemaan hieman vahvemmat, nyt laitettiin vähemmän koska ripset oli tiistaina huollettu ja siitä syystä meikin puhdistaminen vähän hankalampi operaatio. Myös ripsaria laitettiin vain ihan ripaus alaripsiin. 


Luomiväreinä pronssin sävyistä vähän helmiäistä ruskeaa, jolla ei väritetä liikaa vaan ainoastaan korostetaan silmän muotoa. Poskille ja huulille laitettiin vadelman sävyä. Poskipunaa saisi ehkä olla aavistuksen vähemmän, ja huulipunan väri oli aavistuksen turhan pinkki.. Huulista ei nyt valitettavasti tullut kuvaa, koska olin ehtinyt syödä kaikki huulipunat näiden kuvien ottamisvaiheessa. :) Kenties jos jaksan siirtää kuvia järkkäriltä tänne saakka.. Vaikka meikki olikin aavistuksen turhan räikeä ja meikkivoide liian tumma, eikä tukkakaan ihan juuri mennyt nappiin,  en ole huolissani hääaamun lopputuloksesta. Sitähän varten koekampauksessa ja meikissä käydään, että päästään samalle aaltopituudelle ja löydetään oikeat sävyt! En ole aiemmin käynyt ko. ihmisellä, joten eihän hänen voi olettaakaan tietävän entuudestaan mistä pidän ja millaiset sävyt minulle käyvät.

Alkuviikosta tipahti postiluukusta häitä ajatellen tilaamani tunneli. Minulla on oikeassa korvassa 6 mm venytys ja vasemmassa kaksi normaalia reikää vierekkäin. Vasempaan korvaan olen ajatellut pieniä, kultaisia palloja ja oikeaan tilasin kuvan mukaisen kullanvärisen plugin. Harmi vaan, että luonnossa plugin väri ei muistuta kultaa läheskään noin paljoa! Valon tullessa oikeasta suunnasta, on havaittavissa aavistus kullan hohtoa.
kuva
Joutuukohan tässä siis tyytymään asematunnelin epäilyttäviin myrkkyplugeihin (joista toki löytyy kultaisempia vaihtoehtoja), vai olisiko ideoita millainen plugi/tunneli olisi hyvä? Kaulaan minulle tulee mummoni  helminauha, jossa on pienehköjä aitoja helmiä, jotka sävyltään menevät siis aavistuksen vaaleanpunaiseen. Sen kanssa ei liikaa saisi riidellä. Muutenkin toivoisin plugin olevan melko hillitty.

2 kommenttia:

 1. Onhan se värjäys vaikeaa vaaleasta vaalean ruskeaan. Mutta olen onnistunut jopa kaupan värillä kotona! Kampaaja ehkä pelkäsi alkaa värjäämään, kun pelkäsi vihreää! :D vaikka esipigmentoimalla sekin olisi hoitunut. ;)

  No vähän tietysti huolettaa varmaan se jos tuntuu ettei koekampauksessa ja meikissä vielä ihan mennyt lähellekään sitä mitä haluaa.. Vielähän voisit vaihtaa tekijää? Itse ainakin ehkä harkitsisin! :)

  VastaaPoista
 2. Joo se kampaaja sitä juuri sanoikin, että haluamastani sävystä tulee niin helposti joko liian keltainen tai liian vihreä.. :)

  Nyt kun olen tätä väriä katsellut jonkun aikaa, niin tykkään tosi paljon. :) Sopii hyvin mun sävyihin - luulen että paremmin kuin se sävy jota kaipailin. Tää on vaalentunutkin aika paljon, niin kuin kampaaja ennusti, ja muutenkin tuntuu, että taisi se tietää mitä teki. :) Joskus ammattilainen vaan näkee selvemmin kuin itse mikä sopii. ;)

  Joten en mä vaihtaa halua! Ei mulla edes kauheasti lopulta ole muutosajatuksia, nyt kun olen asiaa pohdiskellut ja kysellyt makutuomioita ystäviltä. :)

  VastaaPoista