perjantai 13. elokuuta 2010

Hääkengät nro 2

Mainitsin joskus että hääkenkien sotkeutumisen välttämiseksi valokuvaaja suositteli toisten kenkien käyttämistä kuvauksen ajan. Miljöökuvauksessa kun pyöritään usein luonnossa ja maasto saattaa esim sateen jälkiltä olla vaikka kuinka mutaista. Alkuperäinen tarkoitukseni oli lyödä vanhat valkoiset ballerinani pesukoneeseen ja katsoa saisiko niistä vielä käyttökelpoiset, mutta eilisen Ideaparkin reissun yhteydessä päädyin heräteostoksena hankkimaan uudet. Vanhat ovat jo sen verran palvelleet ja rakastetut, että hyvin ansaitsevat eläkepäivänsä.


Uudet tulokkaat ovat nahkaiset Tapasit Mekan alennushyllystä (kahdet kengät 50€). Alkuperäinen hinta oli muistaakseni 46,90€, eli hyvä tarjous. :) Näiden lisäksi otin punaiset kiiltonahkaiset ballerinat. Nyt vain pitää uutukaiset ahkerasti ajaa sisään, jotta pehmenevät yhtä ihanaksi kuin vanhat, mutta samalla yrittää pitää ne valkoisena. Näin pehmittämättömänä hieman tekevät rakkoa kantapäähän, mutta ei mitään mistä ei selviäisi Compeedin avulla. Näihin kehtaan hyvinkin vaihtaa myös juhlissa iltamyöhällä, jos korkkarit alkavat painaa päkiöitä. Sopivat sitäpaitsi tyyliltäänkin hyvin korkkareihini, jotka näkyvät tässä postauksessa, joten ei kukaan varmaan edes huomaa mitään. ;) 

Kenkien kuvausympäristönä toimi muuten aamuisen ikkunanpesun jäljiltä harvinaisen siisti työpöytäni. Normaalisti pöytä ei kyllä todellakaan näytä tältä. :D Aamuisen ikkunanpesun vuoksi artikkeli-, kirja- ja muistiinpanoröykkiöt piti väliaikaisesti siirtää puoli metriä oikealle pöydän toiselle puoliskolle.

p.s. Huomaa aamuinen tukka- ja meikkipostaus alla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti