tiistai 8. joulukuuta 2009

Hyvästit oranssille

Melkoista härdelliä ollut taas viime aikoina. Onneksi tammikuussa alkaa työt, niin ehkä helpottaa kiireet kun pääsee ihanan leppoisaan 8-16 rytmiin. ;) No, toisaalta olen suunnitelmista huolimatta ilmoittautunut muutamille kursseille myös keväällä, joten taitaa olla turha toivo.

Viime lauantaina kävimme H:n kanssa askartelukaupassa hankkimassa joulukorttimateriaaleja ja samalla katselimme korttitarpeita myös häitä silmällä pitäen. Reissu johti pieneen kriisiin, kun H ihmetteli ääneen, että koska tämä teemaväri oikein on päätetty, kun hänelle siitä tulee lähinnä mieleen Halloween. Miehet! Väristä kyllä puhuttiin ja moneenkin otteeseen, mutta taitaa olla "yesdear" asenne juurtunut vähän liian syvälle. :P Ja kun kerran tuli mainittua, niin enhän mäkään sitten enää saa sitä ajatusta pois päästäni.. Eli teemaväritystä tullaan miettimään uudestaan. Eräs häälehdestä bongaamani kuva sai minut katselemaan vihreä-tummanruskea-valkea akselia vähän sillä silmällä. Onko paha, jos ystävä on samassa juhlapaikassa käyttänyt samaa teemaväriä (ilman ruskeaa) pari kesää aiemmin?? Vieraista melko pieni osa on samoja. H:lle näytin netistä kuvia kyseisellä teemalla ja kuulemma näytti ihan hyvältä. Mutta mielipide pitää uudelleen tarkistaa pariin otteeseen, jotta kysymys on oikeasti ymmärretty, eikä mennyt toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :) Onneksi ei vielä ole mikään kiire, blogin nimi tosin ei nyt tosin ole enää niin osuva..

Lauantaina olisi tarkoitus mahdollisesti lähteä ensimmäistä kertaa sovittelemaan pukuja. Painonpudotus kaiken kiireen keskellä ei tosin ole nyt sujunut ihan siihen tahtiin kuin olisin toivonut, mutta päätin että en anna sen häiritä. Voihan puvun aina tilata pari numeroa liian pienenä tai korjailla sopivammaksi lähempänä h-hetkeä. Jos tahtoisi mahdollisesti hyödyntää alkuvuoden alennusmyynnit, niin nyt taitaa olla hyvä aika aloittaa sovitteleminen. En ole tällaisissa asioissa todellakaan se nopein päätöksentekijä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti