torstai 17. joulukuuta 2009

Inspiraatiokuvitusta

Uudeksi teemaväritykseksi on nyt varmistumassa heleän vihreän, tumman (suklaan) ruskean ja valkoisen yhdistelmä. Lisäksi juhlavuutta tuomaan ripaus kultaisia yksityiskohtia. Inspiraatiomielessä keräilin googlen kuvahaulla teemaan sopivia kivoja kuvia. Kenties jossain vaiheessa ehtisin räätälöidä blogin ulkoasuakin teemaan sopivaksi. Kuvat saa klikattua suuremmaksi.
Teemavärien lisäksi pohdittiin hieman yleisempääkin teemaa häille. Nimittäin 20-luku on meille molemmille lähellä sydäntä ja muutama vuosi sitten saimmekin ajatuksen, että kunhan mennään naimisiin niin voitaisiin pitää 20-luku teemahäät. Ajatus ehti hautautua matkan varrella, mutta nyt ruvettiin pohtimaan sitä tarkemmin. 20-luku on toteutuksen kannalta aika haastava, esimerkiksi ajanmukaisia autoja ei lähipiiristä juuri löydy, joten pohdittiin että teema voisi olla hieman väljemmin entisaika. Ei mitenkään kovin kirjaimellisesti, mutta hieman tunnelmaa tuomaan vivahteita 20-50-luvuilta. Nyt tosin harmittaa vielä enemmän kun juhlapaikka ei ole kartanoa tai muuta sellaista nähnytkään. :/ Mutta ehkä muilla tavoin onnistutaan tuomaan teemaa mukaan. Eräs ystäväpariskunta innostui kovasti ajatuksesta, joten ainakin kaksi vieraista on lupautunut pukeutumaan teeman mukaisesti. :)


Tämä kollaasi on tunnelmaltaan aivan ihana! Jos H ei pidä varaansa niin teemavärikokoelma saattaa täydentyä ihastuttavilla vanhan roosan sävyillä. ;)


Nämä amerikkalaistyyppiset kakun on ulkomuodoltaan ihania, mutta saman tyylin hakeminen suomalaisemmalla kermakakulla on vähän hankalampaa. En myöskään tiedä miten suuria vaikutusmahdollisuuksia meillä on kakun suhteen, koska se sisältyy paikan mukana tulevaan pitopalveluun. Mutta makuhan se on tärkein.


Tässä on juuri sitä 20-luvun henkeä, mistä tykätään todella paljon! Lisäksi tästä välittyy jotenkin pieni ripaus steampunk henkisyyttä, mikä on aina plussaa. :)


Tenttiviikot on nyt onnellisesti takana, vielä olisi huomenna harjoitustyön palautus-deadline ja sitten pääsee viikoksi lomailemaan. Tammikuussa alkaakin sitten täysipäiväinen työnteko. Vähän hirvittää jo etukäteen, koska näillä näkymin myös projektityökurssi tulee työllistämään sen 20h viikossa helmikuun loppuun asti. Eli kiirettä tulee pitämään, mutta ehkä siitä ei kannata vielä huolehtia, vaan keskittyä ensin täysillä jouluun ja lomailuun!

Kuvat Google.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti