keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Χαιρετισμός!

Tulin kertomaan, että hiljaiselosta huolimatta en ole joutunut maan nielaisemaksi. :) Tässä on vaan talven mittaan ollut pari muuttujaa.. Vaan ei siitä sen enempää. Varattiin vihdoin viime viikolla häämatka nro. 2. Matkaan lähdetään vasta syyskuussa, mutta kohteen romanttisuus varmasti luo silti sopivasti häämatkatunnelmaa. Ja onhan se toisaalta ihana palata vuotta myöhemmin vielä hetkeksi häätunnelmiin! 

kuva
Matkakohteeksi valikoitui pitkän pohdinnan päätteeksi Kreikka. Päädyttiin pysymään Euroopassa, koska aikaa matkalle on vain viikko, joten ei mene liiaksi aikaa pitkistä lennoista toipumiseen. Lisäksi kun kohde on lähempänä, voi hotelliin panostaa rahallisesti enemmän. :) Häälahjalistalla oli toiveena rahallinen tuki häämatkaa varten, ja suurinpiirtein puolet matkakustannuksista hoituukin lahjarahoilla. Tarkemmaksi kohteeksi valikoitui upeiden maisemiensa ja maineensa yhtenä maailman romanttisimmista kohteista vuoksi Santorinin saari. Hotelliksi valittiin On the rocks Imeroviglin kylässä, kaunis ja pieni hotelli Kalderan reunalla, jossa jokaisessa huoneessa on oma terassi ja mahtava näköala. Aamiainen tarjoillaan joka aamu huoneeseen, joten sen saa nautiskella terassilla henkeäsalpaavan maiseman äärellä. Odotukset reissulle on kovat, tosin pitää yrittää hieman hillitä, jotta ei pääse sitten pettymään. ;) Eräs ystävämme on puoliksi kreikkalainen, ja myös paikallisten mielipide kuulemma on, että Santorini on Kreikan kaunein saari. Voiko tuollaisissa puitteissa mennä reissu pahasti pieleen. :)

Kuvia häistä on muuten edelleen tulossa, mutta valtava kuvamäärä odottaa edelleen parhaiden valikoimista ja jälkikäsittelyä. Jospa tämä aikataulu nyt vihdoin sallisi taas blogiin panostamisen.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla taas teistä! Me lähdetään myös häämatkalle vasta reilun 6kk kuluttua häistä, sillä ollaan 2vko reissussa ja miehellä töissä heti häiden jälkeen sellasta, ettei pääse lähtemään. Meillä päivä lähestyy, nyt 6kk aikaa! Innolla odotan kuvia häistä!

  Heidi elokuinen morsian

  VastaaPoista
 2. Kiva huomata että olet vielä kuulolla! :)

  Meilläkin loman saaminen oli iso syy häämatkan siirtymisessö näinkin kauas, mutta toisaalta hyvä kun on ollut aikaa kerätä rahaa ja kivaa kun tietää että pääsee vielä kertaalleen palaamaan häätunnelmiin. ;)

  Teillä onkin sitten alkanut se kaikkein kivoin vaihe, kun voi ihan oikeesti tehdä kaikkia konkreettisia juttuja. Onko jo hyvällä mallilla valmistelut? Ihanaa häitten odotusta sinne! :)

  -Riikka (alan tässä kokoilla kuvapostausta hääkoristeluistamme...)

  VastaaPoista
 3. Todellakin ihanaa ostella juttuja ja tehdä malleja paperitarvikkeista yms. Stressistä ei vielä tietoakaan ja inspiraatiota riittää :D

  -Heidi

  VastaaPoista