tiistai 7. syyskuuta 2010

Rouva täällä hei

Tulin nopeasti ilmoittamaan, että hengissä ollaan vielä! :) Hääpäivä oli mitä täydellisin ja kaikki sujui loistavasti. Yksityiskohdista tarkemmin myöhemmissä postauksissa, mutta lyhyesti sanottuna mitä ihanin ja tunteikkain päivä oli. <3 Epäkohtia tottakai löytyi, mutta eivät ne itse juhlapäivänä haitanneet tippaakaan. :) 
 
Kuva: Kari Hiltunen

Kuvia hääpäivältä on paljon, ja toivottavasti saadaan vielä lisää häävierailta. Meillä oli ammattilaiselta miljöö-kuvaus, sekä vihkitilaisuutta ja juhlia taltioimassa erittäin taitava harrastaja. Kari Hiltusen kuvien julkaisemiseen on lupa, mutta en ole vielä ihan varma haluanko julkaista kuvia joissa näkyvät kasvot. En tiedä mitä varsinaisesti pelkään - jokin yhtäkkinen ujouskohtaus? :) Käyn vielä H:n kanssa keskustelua aiheesta. Mutta koristeluista nyt ainakin on tulossa kuvia lähitulevaisuudessa!

Häistä toipuminen vei muutamia päiviä, tiistaista keskiviikkoon rentouduttiin Bengtskärin majakalla ja torstaina töihin palatessa iski erittäin kova työstressi - siinä siis syyt blogihiljaisuuteen. Viikon päästä loppuvat työt, joten sen jälkeen diplomityön kirjoitusurakan (välttelyn) keskeltä on taas ihan varmasti luvassa posteja. ;)

3 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että häät meni juuri niin kuin halusitte!! Olenkin kovasti jo odotellut kuulumisia ja muutenkin juttuja häistä. Ei silti mitään stressiä, kirjoittele omaan tahtiin. Ja onnea vielä kerran Rouvalle!

  -Heidi

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea avioparille!
  Olisi tosi kiva nähdä kuvia teidän häistä, peitä vaikka päät niistä niin ei ujostuta:)

  VastaaPoista
 3. Häiden jälkeen oli kyllä jotenkin vaikea jaksaa aloittaa mitään kirjoittelua..:D Mukavaa että häänne sujuivat hyvin! Odottelen myös häätarinaanne! :)

  VastaaPoista