maanantai 2. marraskuuta 2009

Kimppuajatuksia, kimppu ajatuksia

Muodoltaan jotain valuvaa ja hersyilevää. Valuvuus oli myös H:n toive. Ei missään tapauksessa tämän kuvan pinkkiä, mutta nuo ruusut kun korvaisi oransseilla.


Toisaalta joku tässä seuraavassa, hyvin valkeassa kimpussa myös viehättää. Pukuni tulee todennäköisesti olemaan melko simppeli, jolloin edellisten kuvien muoto- ja värikieli voisi toimia. Toisaalta jos puku on kovin hörselöinen ja koristeellinen (jopa värillinen, mitä pidän kyllä omalla kohdalla erittäin epätodennäköisenä), niin tämä kimppu iskee kuin tuhat volttia.


Kuvat google.

muoks: poistin rikkinäisen kuvalinkin..

2 kommenttia:

  1. Tuo valkoinen on niin kaunis. :D Se on juuri sopivan yksinkertainen. Ensimmäinen kimppu vaatisi musta aika koristeellisen puvun kun siinä näyttää olevan vähän kaikkea. Ja tuo oranssi on aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. Nuo kaksi jälkimmäistä nyt uudestaan katsomalla viehättää silmää paljon enemmän kuin ensimmäinen. Kuten sanoit, siinä ensimmäisessä tosiaan on vähän kaikkea - ehkä hiukan liikaakin kaikkea. :)

    Täydellinen kimppu voisi olla jotakin kahden jälkimmäisen välimaastosta ja siitä valumaan muutama kiehkura jotakin vihreää. Vaikka riippuu tietenkin puvusta mikä lopulta sopii.

    VastaaPoista