torstai 15. lokakuuta 2009

Kiire jatkuu..

..Mutta paikka ja kirkko on nyt varattu! Oikeastaan ne varattiin jo viikko sitten, mutta (käsittämätöntä kyllä) en ole koko aikana ehtinyt olla toimettomana niin pitkää aikaa, että olisin päivittänyt tiedon tänne. Toivossa eletään että syksyn mittaan tahti jossain vaiheessa vähän hellittäisi.

Mutta asiaan. Kirkon kanssa on vielä hieman mietintää, koska heti varauksen tehtyäni H ilmoitti, että "olishan se toinen ollut paljon kivempi". Tätähän ei siis voinut mitenkään sanoa puhelun aikana.. Joten huomenna yritetään käydä katsomassa molempia vaihtehtoja sisältä, ja sitten katsotaan yritetäänkö muuttaa vielä varausta.

Juhlapaikaksi kuitenkin varmistui Pappilanniemi Valkeakoskella. Ystäviemme häitä juhlittiin siellä kesällä 2008, ja paikka onkin pyörinyt mielessä "varavaihtoehtona" pitkän aikaa. Lähinnä ongelmana oli se, että olisimme halunneet jotakin "persoonallisempaa", jonkin paikan missä puolet vieraista ei ole käynyt sataa kertaa, mutta loppujen lopuksi kiireen keskellä paikan tuttuus muodostui lähinnä hyväksi asiaksi. Lisäksi tilavuus, ihanat maisemat, yöpymis- ja saunomismahdollisuus ratkaisivat, että tämä on meidän paikka.
Tänään käytiin paikan päällä tutustumassa. Tanssisalin koristelu tulee asettamaan haasteita, mutta muuten uskoisin kaiken sujuvan mallikkaasti.

Tänään tullintorin apteekissa käväistessäni haahuilin tottakai myös Morsiusgallerian ikkunan taakse. Vähän täytyisi kiloja tiputtaa, että uskaltautuisin sovittamaan asti. Paino on nyt kiikkunut suunnilleen samoissa lukemissa koulun alusta asti, koska kiireellisen aikataulun vuoksi esimerkiksi kunnollisesta lounaasta on tullut enemmän poikkeus sääntöön. Välillä huomaan nukkumaan mennessä, että en ole syönyt kunnollista ateriaa koko päivänä. Aterian korvaaminen kahvilla ja nopeilla hiilareilla kuten suklaapatukalla tai parhaimmillaan sämpylällä ei nyt vaan oikein toimi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti