maanantai 7. syyskuuta 2009

Koristeshoppailua (hyvissä ajoin)

Kiva viikonloppu takana. Käytiin Helsingissä ystävän luona yökylässä ja siinä samalla reissulla Ikeassa. Niitä asioita, mitä lähdettiin etsimään, ei juuri löytynyt, mutta sen sijaan ostettiin ensimmäiset koristeluasiat. :) Ei ollut tosiaankaan tarkoitus vielä ostella koristelutarpeita, mutta kun oli tarjouksia, niin ajateltiin että miksipä ei.

Mukaan tarttui neljä pussia DOFTA-tuoksuyrttejä (1,95€/kpl),
kuvan keskimmäistä väriä. Ajateltiin että niitä voisi ripotella pöytiin keskelle. Pitää tosin ensin testata miten voimakkaasti ne tuoksuvat, ei olis kovin kiva aiheuttaa vieraille migreenikohtauksia pöytäkoristeilla. Ne saattaisivat myös sopia paremmin syys- kuin kesähäihin, mutta katsotaan nyt käytetäänkö vai ei. Voihan niistä sitten askarrella tuoksupusseja joululahjoiksi tai käyttää oman kodin tuoksuttamiseen, jos ei koristeiksi kelpuuteta. Lisäksi ostettiin kahdeksan neljän kappaleen pakettia lasisia GALEJ-tuikkukippoja (1€/4kpl), sekä RAM-kehyksiä (1,95€/3kpl) pöytänumeroita varten.

Tuikkukippoihin ajateltiin ehkä joko värillisiä tuikkuja tai jotakin koristelua, sellaisenaan tavallisten tuikkujen kanssa ovat vähän tylsät. Myös kehykset ovat tylsästi puun värisiä, mutta se sopii varsin hyvin, koska nyt ne voi maalata juuri sen värisiksi kuin haluaa. Kehysten tausta on harmittavan ruman väristä harmaata pahvia, mutta ehkä niillekin voi tehdä jotain. :)

Paikka-asia ei ole edennyt mihinkään suuntaan. Täytyisi löytää riittävästi aikaa käydä vielä kerran kaikki vaihtoehdot läpi. Syyslukukausi alkoi tänään ja tulee olemaan kiireinen, mutta toivottavasti pian saataisiin joku ratkaisu aikaiseksi!

(kuvat täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti